Pazo Grup Holding este reprezentantul certificat in Romania al grupului Marazzi, liderul mondial in productia de gresie si faianta. Pazo este o companie tinara, infiintata in noiembrie 2002, ce poate constitui fara a exagera, un model de succes romanesc, ce dovedeste ca valori precum calitatea serviciilor si grija fata de client fac diferenta dintre un lider si restul competitorilor.

Astfel, Pazo Grup a devenit in doar patru ani de la infiintare, cel mai important furnizor de produse si servicii pe piata proiectelor cu produse ceramice din Romania, precum si cel mai mare importator Marazzi din Centrul si Estul Europei. Avem un portofoliu de lucrari impresionant, Pazo Grup fiind furnizor in peste 70% din proiectele imobiliare majore din Romania.

Fiind foarte conectat in piata imobiliara din Romania, Pazo Grup a devenit un furnizor complet de servicii pe acesta piata, de la consultanta, project management pana la servicii de montaj. La ora actuala, din grupul de firme Pazo fac parte si companiile Devon Classic Design - reprezentant certificat Devon&Devon in Romania - si Terraform - servicii de montaj pentru toate tipurile de pardoseli, lideri in domeniile lor de activitate. Pazo Grup este si reprezentantul in Romania a Jacuzzi Europe inca din 2005. Totodata din grupul de firme Pazo fac parte si companiile Pazo Services - specializata pe toata gama de facility management: instalatii electrice, curenti tari si curenti slabi, instalatii de climatizare, instalatii de incalzire, instalatii de stingere incendiu, curatenie, etc, si Fabertek - companie specializata in comercializarea sistemelor de rosturi de dilatare, reprezentant Migua in Romania.

La ora actuala, grupul de firme Pazo Grup Holding este unul din cei mai importanti furnizori de servicii pe piata imobiliara din Romania, avand un turnover consolidat in anul 2008 de 14 milioane euro, iar in 2014 a inregistrat o crestere fata de 2013 de peste 10% pana la 7,4 milioane euro.

Pana in prezent am contractat peste 200 de proiecte industriale, mall-uri, hyprermarketuri, showroom-uri, complexe rezidentiale, avand suprafete cuprinse intre 6.000 si 40.000 mp. Cunoastem, la nivel de profesionisti, solutiile constructive utilizate "la zi" si asiguram intreaga gama de servicii pentru constructii si finisaje in constructii.

Terraform SRL este unul din cei mai importanti funizori din piata de servicii montaj pardoseli. Pana in prezent am contractat peste 100 de proiecte industriale, mall-uri, hyprermarket-uri, showroom-uri, complexe rezidentiale, avand suprafete cuprinse intre 10.000 si 35.000 mp, totalizand aprox 500.000 mp de gresie si 700.000 mp de sapa.

Terraform si Pazo Services sunt certificate ISO 9001, ISO 14001, OHASAS 18001.

Mai multe puteti afle pe www.pazo.ro